• Snel antwoord op al uw
  juridische vragen?
  Onze gespecialiseerde juristen geven
  advies op maat.

  mr. Lindy Cleuren
  mr. Ramona Batta
  Direct contact

Juridisch advies op maat

Onze gespecialiseerde juristen geven u advies op maat in alle incassozaken. Ook Belgische bedrijven, zeker diegenen die zaken doen in Nederland, kunnen een beroep op ons doen voor het innen van hun openstaande facturen.
 
Wij bieden u juridisch advies aan over het innen van een lage onbetaalde geldvordering tot bijvoorbeeld de ontruiming van een door u verhuurde woning en/of bedrijfsruimte. Tijdens het intake-gesprek wordt samen met u een plan van aanpak gemaakt voor de te volgen procedure en het daaraan verbonden kostenrisico. Zodoende weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Ook voor Belgische bedrijven.
Zeker als u zaken doet in Nederland.

Huurzaken van A tot Z

Voor alle huurzaken geldt dat wij u vanaf het begin tot het einde kunnen begeleiden. Dit betekent dat wij u bijstaan in de incassofase, als gemachtigde in de procedure bij de kantonrechter, na vonnis de ontruiming regelen en de huurachterstand incasseren o.a. door het leggen van beslagen. U heeft geen advocaat nodig; wij regelen alles voor u.

 

Alimentatiezaken

Ook voor alle zaken met betrekking tot het innen van achterstallige partner – en kinderalimentatie kunt u bij onze juristen terecht. Alle juridische adviezen worden uitgevoerd op basis van een uurtarief.

De gerechtsdeurwaarder is niet meer
die engerd in dat grijze pak.
De gerechtsdeurwaarder van nu is uw persoonlijke coach
en professionele partner in debiteurenbeheer!