Elk jaar weer een behoorlijke opgave: de aangifte inkomstenbelasting. In sommige gevallen zo gepiept, in andere gevallen een grote bron van ergernis. Voor de meeste bewindvoerders komt er behoorlijk wat administratieve rompslomp bij kijken.

Wat moet, mag of kun je nou precies opgeven? Welke kosten mag/kun je aftrekken? Hoe zit het precies met het fiscaal partnerschap? En die heffingskortingen dan? Eigen huis en eventuele vermogen? Echtscheiding? Wanneer moet de aangifte bij de Belastingdienst binnen zijn? In hoeverre ben ik verantwoordelijk en kan ik aansprakelijk worden gesteld?

Peter Menten, oprichter en eigenaar van WftLimburg, hebben wij bereid gevonden om een verdiepingscursus te geven over deze kwesties. Peter is een ervaren docent op het gebied van de financiële dienstverlening en in het bijzonder op het vlak van belastingen en verzekeringen.  

 

U kunt aan deze cursus deelnemen op donderdag 8 april 2021. Tijdens deze cursus zal Peter Menten vakkundig uitleg geven in kleine groepen. Aan de hand van diverse voorbeelden zal hij u voorzien van de benodigde tools om uw kennis en vaardigheden op het gebied van belastingaangiftes te optimaliseren. Hierbij is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en vragen.

In verband met de praktijkoefeningen verzoeken wij u uw laptop en DigiD mee te nemen.

 

Vanwege de complexiteit van de materie en de daarbij behorende praktijkoefeningen is fysieke aanwezigheid een must. Uiteraard volgen wij de regels gesteld door het RIVM en wordt de onderlinge 1,5 meter afstand gewaarborgdDe cursus gaat door bij een minimale deelname van 6 en maximaal 8 personen zodat dit corona proof is.

 

Wanneer?            : Donderdag 8 april 2021

Aanvang?            : 12.30 - Lunch / 13.00 - Aanvang programma / 15.00 – Korte pauze met koffie en vlaai / 17.00 - Afsluiting

Locatie?              : Ramona Batta gerechtsdeurwaarders en bewindvoerders

                               Avenue Céramique 140 Maastricht

Kosten?               : € 245,- excl. Btw

PE-punten?          : Voor bewindvoerders zijn bij de BPBI en de NBPB 4 PE-punten/studie-uren aangevraagd.

Voor overige brancheverenigingen dienen zelfstandig de PE-punten te worden aangevraagd.  

 

U kunt zich voor deze cursus aanmelden via: michel.ramakers@battacs.nl 

Wij heten u van harte welkom!