De geboeide bewindvoerder

 

Armoede kenmerkt deze tijd en is een hot topic in tv-programma's, tijdschriften en glossy's, maar ook in de gemeentelijke en landelijke politiek en in de jeugd - en ouderenzorg. Iedereen heeft een mening en velen willen helpen. Dagelijks worden nieuwe initiatieven geboren maar de grootste zorg wordt verleeend door de professionele bewindvoerders. Zij zijn diegenen die iedere dag opnieuw voor deze groep mensen met een minimum aan financiële middlen, binnen het kader van de wettelijke mogelijkheden en verplichtingen, het maximale eruit halen.

Dit boek is een handleiding geschreven vanuit de wettelijke basis en vertaald naar de dagelijkse praktijk van bewindvoering in Nederland. Het is bedoeld voor de professionals, mantelzorgers, schuldhulpverleners, studenten en iedereen die door bewindvoering geboeid is. 

U kunt het boek hier bestellen. Deze uitgave bevat alle recente wetsbepalingen en is volledig up-to-date.

 

Bestel "De geboeide bewindvoerder" hier

Wij gebruiken uw gegevens voor het verwerken en verzenden van uw bestelling.