Daar is ie weer…………Aangifte inkomstenbelasting 2019!!!

Elk jaar weer een behoorlijke opgave: de aangifte inkomstenbelasting. In sommige gevallen zo gepiept, in andere gevallen een grote bron van ergernis. Voor de meeste bewindvoerders komt er behoorlijk wat administratieve rompslomp bij kijken.

Wat moet, mag of kun je nou precies opgeven? Welke kosten mag/kun je aftrekken? Hoe zit het precies met het fiscaal partnerschap? En die heffingskortingen dan? Eigen huis en eventuele vermogen? Echtscheiding? Werken in het buitenland?  Wanneer moet de aangifte bij de Belastingdienst binnen zijn? In hoeverre ben ik verantwoordelijk en kan ik aansprakelijk worden gesteld?

Peter Menten, oprichter en eigenaar van WftLimburg, hebben wij bereid gevonden om een verdiepingscursus te geven over deze kwesties. Peter is een ervaren docent op het gebied van de financiële dienstverlening en in het bijzonder op het vlak van belastingen en verzekeringen. 

U kunt aan deze cursus deelnemen op woensdag 8 april 2020 of op woensdag 15 april 2020. Tijdens deze cursus zal Peter Menten vakkundig uitleg geven in kleine groepen. Aan de hand van diverse voorbeelden zal hij u voorzien van de benodigde tools om uw kennis en vaardigheden op het gebied van belastingaangiftes te optimaliseren. Hierbij is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en vragen.

In verband met de ontwikkelingen omtrent het coronavirus zijn deze cursussen opgeschoven naar een latere datum in juni 2020. Voor deze data kunt u zich nog opgeven!

Wanneer?            : Dinsdag 2 juni of dinsdag 9 juni 2020

Aanvang?            : 12.30 - Lunch / 13.00 - Aanvang programma / 15.00 – Korte pauze met koffie en vlaai / 17.00 - Afsluiting met borrel

Locatie?              : Ramona Batta gerechtsdeurwaarders en bewindvoerders

                               Avenue Céramique 140 Maastricht

Kosten?               : € 245,- excl. Btw

PE-punten?          : Voor bewindvoerders zijn bij de BPBI en de NBPB 4 PE-punten/studie-uren aangevraagd.

Voor overige brancheverenigingen dienen zelfstandig de PE-punten te worden aangevraagd.  

U kunt zich voor deze cursus aanmelden via: michel.ramakers@battacs.nl

Let wel: Geef duidelijk aan welke datum u wilt deelnemen! Het aantal plaatsen is beperkt!

Wij heten u van harte welkom!